Concert de Traginers - VALIRA / SIXTUS / ARRADIO ROSSITA
Data Hora  
Descripció

VALIRA
Valira és el nou projecte de Juan Zanza, guitarrista de La Raíz, després de l’aturada de la formació a 2018. Un projecte que va néixer per la pròpia inquietud de l’artista, que l'empenya a composar la col·lecció d’himnes de rock i pop ‘Ecos de Aventura’ (Propaganda pel Fet! – 2019), el debut de Valira. Una autèntica revolució que els valencians saben com traslladar als seus concerts, que han estat tot un èxit. Barcelona, Madrid, València han estat alguns dels seus primers destins, als quals s’han sumat festivals com Viña Rock, Revenidas, Festival de les Arts o Cooltural Fest. I en tots ells, han mostrat la seva passió i sensibilitat per la música, sempre en clau de rock

SIXTUS
Els Sixtus s’han consolidat com un dels grups de versions amb més projecció dels Països Catalans. Amb les seves últimes gires han recorregut tota la geografia del país amb un èxit contundent i ja hi ha veus enteses que els situen entre els millors, per la seva ràpida connexió amb el públic jove, pel seu repertori innovador i per la seva destresa per captivar a tot tipus d’edats amb el seu imaginari musical nostrat. En el seu directe fan referència als grans clàssics, als himnes del rock, ska, punk i reggae però hi imperen els temes dels grups més consolidats de l’escena cultural i festiva catalana amb qui hi comparteixen escenari en moltes ocasions. Present i futur, els Sixtus ja s’han posicionat al pòdium dels números u.

ARRADIO ROSSITA
Una festa a Balsareny no és una festa si no acaba amb Arradio Rossita dalt de l'escenari. En les seves sessions les cançons de l'estiu conviuen amb la música de gasolinera, la makina norantera se les veu amb el reggae i el reggaetón i el punk van de bracet.

Copyright 2020 by Iniciatives Dotze de Juny