TEMPO - LAIKA----Premi Drac d'Or Millor escenografia, Fira Titelles Lleida 2018 domingo, 20 de octubre de 2019
Autor: Xirriquiteula Teatre
Autor de la música: Gènere: TEATRE-TITELLES
Hora: 18:00
Lloc de representació:
Sala Sindicat
Carrer Ponent, s/n (Balsareny)
Data Hora  
domingo, 20 de octubre de 2019 18:00 Compra
Descripció

La primera gossa astronauta inspira un espectacle que ens explica, de manera molt visual, un episodi fonamental en la història dels viatges a l'espai, però que és també, un relat d'un abús.

Tot va passar (perquè aquesta història s'inspira en fets reals) l'any 1957, quan la Unió Soviètica va llançar a l'espai per primera vegada un animal que ha acabat passant a la història per ser el primer ésser a orbitar al voltant de la terra.

Era una gosseta anomenada Laika que, en aquest muntatge, corre pels parcs i les places de Moscou sense ni imaginar-se que el seu destí era als mateixos estels que veia cada nit.

I és que ella va ser la protagonista d'una història trepidant que la va dur a la nau espacial Sputnik II i a orbitar al voltant del nostre planeta.

Però, tot i constituir una aventura apassionant, la història de Laika no va acabar gaire bé, com a mínim per a la protagonista d'aquesta història.

D'aquí que Xirriquiteula Teatre aprofiti l'ocasió per explicar-nos una història paral·lela: la d'aquells que, com la  mateixa Laika, són víctimes d'abusos i es troben immersos, sense voler-ho, en les lluites de poder d'altres.

a partir de 4 anys

vídeo

www.xirriquiteula.com


 

Copyright 2019 by Iniciatives Dotze de Juny